The Raw Apple är inte längre aktiv – information och länkar kan vara inaktuella. Besök startsidan för Media.nu – länk i menyn!

Artiklar av Urban Loke

En välsignelse för utvecklare?

Dagens största överraskning från Apple var Mac App Store. Där kommer du att kunna köpa program till Mac, precis som du kan köpa Iphone- och Ipad-appar idag. En nackdel kan bli ”fördummade” program.

Humor: Iphone 4 ”end call button”

Det har skämtats om den, men nu är den här på riktigt. Stickern ”End call”, som du kan klistra över den ökända antennen på Iphone 4.

Apple mobbar en Nokia (vi också)

På sin presskonferens förra veckan gjorde Apple ett stort nummer av att visa hur smartphones från deras konkurrenter också tappar ”pinnar” när man håller dem på ett visst vis. Nu ger man sig på en Nokia N97 mini.

Apple lanserar Iphone 4

Fanboys och girls hade knappast förväntat sig något annat, så dagens keynote gjorde ingen direkt överraskad. Steve Jobs presenterade ”Iphone 4” när han öppnade WWDC 2010 i San Francisco.

8 megapixel kamera till Iphone 2011?

Iphone är inte direkt den hetaste mobilen om du letar efter en bra kamera, hårdvarumässigt åtminstone. Nu ryktas det dock om en ändring på den fronten.