Mac App Store

Fyndpriser i nya Mac App Store

#vit iphone

 

Fortfarande i valet och kvalet inför Halloween? Tillsammans med Extrakt.me hjälper vi dig att fixa den perfekta kostymen.

Klicka på de två bilderna (nedan) för att ladda ner pdf:erna. Skrolla ner för klipp- och klistra-hjälp!

Tutorial for an perfect Apple Halloween

(Publicerades ursprungligen på Extrakt.me)

Nu har försäljningsstarten för den eftertraktade vita modellen av Iphone 4 skjutits upp till våren 2011.

Lika sällsynt som en enhörning är den vita Iphonen. Den har ibland skymtats i det vilda, men för många blir den bara en hägring.

Idag ryktades det att modellen äntligen var på väg, ”white iphone” var ett av de populära ämnena på Twitter under eftermiddagen. Men nu grusas förhoppningarna igen. Apple meddelar att den vita modellen av Iphone 4 inte kommer att kunna köpas förrän våren 2011.

”Vi beklagar att vi återigen måste svika de kunder som väntar på en vit Iphone”, sade Apples taleskvinna Trudy Muller till nyhetsbyrån Reuters. Hon ville inte kommentera vad förseningen beror på. [Via Macrumors]

Ingen vit Iphone i juli

 

Tillgänglig först ”senare i år”

 

Apple dras med fortsatta produktionsproblem med den vita modellen av Iphone 4.

Iphone4 vit

I ett pressmeddelande skriver företaget att den vita modellen kommer att lanseras ”senare detta år”, då produktionsprocessen har visat sig vara mer komplicerad än man först trodde. Steve Jobs lovade så sent som för en vecka sedan, på Apples presskonferens, att den vita Iphone 4 skulle levereras i slutet av juli, om än i begränsad upplaga.

Enligt Apple ska problemet ligga i processen som färgar telefonens glas i vitt. Det finns dock de som spekulerar i att förseningen beror på att Apple vill åtgärda problemet med mobilens antenn innan man släpper modellen (1, 2 på Macrumors forum).

 
Film.nu