Mac App Store

Fyndpriser i nya Mac App Store

#usa

 

Tänker barnprogrammet Sesam börja konkurrera med Apple? ”The iPogo” är hoppstyltan som kan det mesta. Vill du kamma katten, fixa en punktering eller bara ha någonstans att hänga din hatt – ”There’s an app for that”.

Apple och Spotify har inte alltid varit såta vänner. Illustration: Media.nu

Vill Apple köpa Spotify?

Apple har försökt att göra livet surt för Spotify i USA. Det hindrar dock inte företagen från att diskutera ett samarbete. Apple kan till och med vara på väg att köpa musiktjänsten, ryktas det.

Kommentera här!

Extern länk
Tech Crunch
 
 

När USA:s president Barack Obama besökte University of Washington i Seattle igår fick han en något udda förfrågan av ett fan. ”Kan du signera min Ipad, Mr President?”

Secret service var något misstänksamma till idéen till att börja med, men mjuknade och presidenten själv tyckte att det var coolt.

”Han såg något överraskad ut, men började skriva med sitt finger på Ipaden, i Adobe Ideas-appen”, säger Ipadens lycklige ägare Sylvester Cann IV till Techcrunch.

Obama signerade Ipaden.

På bilden ovan ser Obamas autograf lite kladdig ut. Här kan du se hur hans namnteckning ser ut när han skriver med en penna, istället för med ett finger.

Ledaren för den fria världen möter ledaren för världens teknikfrälsta. Idag träffas USA:s president Barack Obama och Apples vd Steve Jobs.

De båda mäktiga herrarna ska diskutera ekonomi- och teknologifrågor. Mötet ska äga rum på ett hotell i San Francisco, och är planerat att ta 45 minuter, rapporterar Bloomberg.

”Det här är ett möte som presidenten var intresserad av att ha. Han är ivrig att prata med honom [Jobs] om ekonomin, utveckling, teknologi och utbildning”, sade Robert Gibbs, Vita husets pressekreterare, till journalister som reser med Obama.

Steve Jobs och Barack Obama träffades senast 2008, under presidentens valkampanj. Jobs har stött kandidater och organisationer kopplade till det demokratiska partiet tidigare. Bland annat donerade han 50 000 dollar till demokraternas partikonvent år 2000.

 

TV-kanalen Bloomberg tecknar Steve Jobs porträtt i den nya serien ”Gamechangers”.

Första avsnittet, som gick förra veckan, handlade om Facebook-grundaren Mark Zuckerberg. I veckans program blir det intervjuer med bland andra Steve Wozniak, John Scully och Guy Kawasaki. Vi får följa Steve Jobs resa från det berömda garaget där allt började till lanseringen av Ipaden.

Dokumentären om Jobs, som är 60 minuter lång, sänds natten till fredag svensk tid. Nedan kan du se en trailer. [Via Tuaw]

  • 1
  • 2
 
Film.nu