Mac App Store

Fyndpriser i nya Mac App Store

#spel

 

Snart kan det bli möjligt att spela gamla Amiga-spel på Iphone eller Ipod Touch. Företaget Manomio, som även utvecklat en C64-emulator till Iphone, arbetar nu med en Amiga-motsvarighet.

Appen har ännu inte fått något releasedatum, men när den kommer kan man återuppliva minnen från spel som Xenon 2: Megablast, Shadow of the Beast och Defender of the Crown. Manomio arbetar fortfarande med rättighetsinnehavarna till spelen, så vilka som kommer att finnas tillgängliga när Amiga-emulatorn släpps återstår att se. [Via Touch Arcade]

 

Jon Hamm, som spelar Don Draper i tv-serien ”Mad men”, gästade ”Late late show with Craig Ferguson” i går. Bland annat pratade han om sin fascination för spelet ”Angry birds” på Iphone.

”Steam” för Mac lanseras

 

60 speltitlar tillgängliga direkt • ”Portal” gratis till 24 maj

”Steam” är en spelplattform som hittills bara varit tillgänglig för Windows-användare. Från och med idag har det blivit ändring på detta.

När du har installerat Steam-plattformen kan du ladda ner en mängd olika spel genom att köpa dem i deras butik, och sedan börja spela direkt. ”Portal”, ”Civilization IV” och ”Counter-Strike: Source” är några av titlarna som finns tillgängliga. Spelet ”Portal” är dessutom alldeles gratis att ladda ner fram till 24 maj.

The Raw Apple

Mer om , ,

 
Film.nu