Mac App Store

Fyndpriser i nya Mac App Store

#humor

 

Har du lite tråkigt, men tillgång till en maskin som kan vakuum-förpacka mat? Varför inte packa in din Iphone 4 och se om den fungerar under vatten...

Läs hela berättelsen på Youtube.

 

Tänker barnprogrammet Sesam börja konkurrera med Apple? ”The iPogo” är hoppstyltan som kan det mesta. Vill du kamma katten, fixa en punktering eller bara ha någonstans att hänga din hatt – ”There’s an app for that”.

 

Vem vinner kampen mellan Iphones och Ipad? Michael Jacksons klassiker ”Beat it” blir ”Tweet it” när nördgängen ska göra upp i den här videon.

 

Den japanska konstnären Mio I-zawa har skapat en navelsträngsladdare till Iphone. Vi håller inte för troligt att det går att köpa den här laddaren, åtminstone lär den inte massproduceras.

Du kan läsa mer på konstnärens hemsida.

”I arm”. Bild från Prankpack.com.

Nu kommer det tillbehör vi alla har längtat efter, nämligen hållaren som gör att du kan sätta Ipad:en, eller någon annan favoritpryl, direkt på armen.

Tilläggas bör att ”I arm”-konceptet är ett påhitt av företaget Prankpack, som specialiserar sig på att göra skämtsamma presentförpackningar. Ta en titt på deras sajt, där finns fler roliga förpackningar för fantasifulla produkter vi aldrig (?) kommer att få se på marknaden.

 
Film.nu